Ηχος / Sound
Επώνυμα ηχητικά συστήματα και  επαγγελματικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών συνθέτουν την γκάμα των προϊόντων μας στον τομέα του ήχου.
Φωτισμός / Lighting
Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του φωτισμού μας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία για την δημιουργία ενός ζεστού αλλά και μοντέρνου χώρου.

Σας προτείνουμε νέας τεχνολογίας εξοπλισμό για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Εικόνα / Motion
Διαθέτουμε επώνυμους προβολείς εικόνας όλων των δυνατοτήτων. Προβολείς υψηλής ευκρίνειας για άψογες προβολές βίντεο HD. Eιδικός εξοπλισμός για οθόνες Plasma και LED. Έχουμε την ευελιξία να μπορούμε να ενσωματώσουμε προβολές σε κάθε είδους εκδηλώσεις.
Ειδικές Κατασκευές / Custom Builds
Στην TD light & sound αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τις ειδικές κατασκευές που έχετε σκεφτεί, μοναδικά custom made φωτιστικά για την κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιούμε πληθώρα υλικών ανάλογα με την αισθητική του χώρου σας.
Ενοικιάσεις / Rental
Ο εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει η TD light & sound καλύπτει ηχο-οπτικο-ακουστικά  με επιτυχία οποιαδήποτε εκδήλωση (συνέδρια, ομιλίες, συναυλίες, party, κοινωνικές εκδηλώσεις κτλ)